ЖАНЕТ - ООД

Категория

КОЛЕКТИВНО ПАЗАРУВАНЕ

Адрес

Несебър, България

Контакти

Търговката марка „Жанет“ е позната на пазара от 1990 година. Всички магазини от верига „Жанет “са изградени в съответствие със световните тенденции в оборудването и начина на обслужване. Отличават се със специфична, модерна и дизайнерска визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект, уют и комфорт.

Забързани в ежедневието много от потребителите се ориентират към решения, които улесняват пазаруването и приготвянето на храна. Това изисква магазините за хранителни стоки да бъдат лесни за ориентация, достъпни и да има широка гама от продукти. Готовите храни, лесни за готвене продукти, свежи продукти( като нарязани салати), топлата храна, прясно изпечен хляб са все по- предпочитани и търсени сред потребителите. Здравословният асортимент като плодове и зеленчуци, риба и рибни продукти, био и органични продукти, напитки без подсладители са сред приоритетите на нашата търговска марка.

 

Освен това „Жанет ООД „ предлага постоянно най-големия брой и разнообразие от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности. Ние гарантираме на своите клиенти бързо обслужване на каса, наличие на стоки в промоция, свежест на предлаганите продукти.
Всичко това в комбинация с удобната локация на магазините, възможността за за разплащане с международжи дебитни и кредитни карти, както и пазаруването с талони и ваучери за храна на държавни и частни фирми ни е гаранция за професионално обслужване, задоволяващо и най-високите изисквания.

Във всички търговски обекти „Жанет” са заети над 250 служители, като на всеки един се предоставя възможност за професионално развитие.

Работното време на търговските обекти е съобразено с нуждите на клиентите с цел постигане на максимално удобство и улеснение за тях.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ
НАЙ-БОГАТИЯТ АСОРТИМЕНТ НА ЧЕРНОМОРИЕТОМЕСНИ ПРОДУКТИ

 
РИБНИ ПРОДУКТИ

 
МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

 
ПРЕСНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

 
ОСНОВНИ ХРАНИ

 
ДИЕТИЧНИ И БИО ХРАНИ

 
ШОКОЛАДОВИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ

 
ПАСТИ И ТОРТИ

 
ТОПЛА ТОЧКА

 
НАПИТКИ

 
ВСИЧКО ЗА БЕБЕТО И ДЕТЕТО

 
ПАРФЮМЕРИЯ И КОЗМЕТИКА

 
СТОКИ ЗА БИТА

 
ПЕРИЛНИ И ПОЧИСТВАЩИ МАТЕРИАЛИ

 

ДОСТАВКИГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ ПРЕДЛАГА ДОСТАВКИ ДО ВАШИЯ ОБЕКТ

Гранд Маркет жанет предлага индивидуални доставки на цялото си портфолио до вашите обекти за населените места: Несебър, Сл.бряг, Св.влас, Обзор, Равда, Ахелой, Поморие, Сарафово и Бургас.  Обадете се на тел.0700 15003 - за отдел хранителни и нехранителни стоки, или на тел. 0700 16003 - за отдел напитки. наш търговки представител ще ви посети до вашият обект, или ако желаете заповядайте на място в гранд маркет жанет. нашият екип от професионалисти ще ви помогне да изберете най-подходящия асортримент, търговки условия и график за доставка.
Поръчка може да направите:  с телефонно обаждане, с поръчка по имейл, на място в гранд маркет Жанет.
Екипът от отдел доставки ще подготви вашата поръчка и ще ви я достави в рамките на работния ден, за да отговори на всички ваши очаквания.

КЛЮЧАРГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ ПРЕДЛАГА КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

Ако имате нужда от ключар и най-вече ефективни ключарски услуги се обърнете към нас и ние ще Ви осигурим необходимата
ключарска помощ.

-Аварийно отключване на автомобили, брави и сейфове.
-Ремонт на брави и авто патрони.
-Нарязване  на секретни, ямкови, касови и авто ключове с транспондер (чип,имобилайзер).
-Монтиране на патрони с уникален профил и висока сигурност.
-Прекодиране на сейфове, брави и пренареждане на патрони.
-Заточване на ножове и ножици.
-Посещение на място.

АПТЕКАГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕНА АПТЕКА

Аптека Жанет предлага богат асортимент и избор на лекарствени продукти по или без лекарско предписание, пълна гама хомеопатични продукти, медицинска козметика за деца и възрастни, хранителни добавки, санитарно - хигиенни материали, чайове и билкови смеси.Тук може да намерите още различни видове апарати за кръвно налягане, небулайзери и глюкомери. В аптеката Ви очаква персонал с необходимата квалификация и винаги може даразчитате на адекватната ни консултация!

RENT A CARГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ ПРЕДЛАГА RENT A CAR

ЧЕЙНДЖ БЮРОГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ МОЖЕТЕ ДА ОБМЕНИТЕ ВСЯКАКВА ВАЛУТА

Лотос груп чейндж е фирма която работи с милиони хора, нуждаещи се от услуги като обмяна на валута и извършване на картови операции. Ние работим с повече от 100 валути и се стремим да предложим винаги най-добрите курсове за покупка и продажба на валута. Лотос груп чейндж е вече 18 години на пазара. Бъди един от милионите хора , които използват нашите услуги. За вашето удобство ние работим всеки ден от 09 до 23h без почивен ден.

ЦВЕТЯГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ ПРЕДЛАГА ГОЛЯМО РАЗНООБАЗИЕ НА ЦВЕТЯ

БАНКОМАТГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ РАЗПОЛАГА С БАНКОМАТ

 На банкоматите могат да се ползват
 следните услуги:

Плащане на сметки - услугата е достъпна за притежатели на дебитни и кредитни карти Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron, V Pay
Теглене на пари в брой;
Проверка на салдо по сметка. 

БИЖУТАГРАНД МАРКЕТ ЖАНЕТ РАЗПОЛАГА С ЩАНД ЗА БИЖУТА

Основана през 1987 г.със седалище в Сесто Фиорентино,близо до Флоренция, Италия.Световен лидер на пазара на бижута от стомана и злато, сребро, ръчно рисуван емайл и скъпоценни камъни. Nomination е известна като създател на оригиналната гривна от композивни линкове, а така също и на редица колекции с уникален дизайн и професионално изпълнение.

КАФЕ “ЖАНЕТ” С ДЕТСКИ КЪТ 

Специално декориран и обзаведен, за да е приятен за вас и за децата ви. залата е голяма и просторна. детският кът в гранд маркет жанет организра детски рождени дни и тематични детски партита по заявка. предлагаме индивидуални менюта и качествени напитки. можем да направим подходяща украса и да осигурим музика и анимация за партито на вашето дете. повече информация може да получите на отдел “Информация“ .

КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ 

Години наред, нашата фирма се специализира в продажба, доставка, монтаж и настройка на сателитна телевизия в България. Основният район на нашата дейност - това са градове и курорти по черноморското крайбрежие: Елените, Кошарица, Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Ахелой, Поморие, Сарафово, Бургас, Крайморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец. Но, нашата работа не се ограничава само в региона на Бургаска област. Нашата фирма е известна във Варна и Варненска област, Добрич, Сливен, Ямбол и Шумен.

КАРИЕРИ
НАШЕТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УСЛУГИ
Като водеща фирма на пазара за бързооборотни стоки фирма „Жанет“ следва ясна и последователна стратегия за управление на човешките ресурси, което ни позволява да сме социално отговорен работодател и предпочитано място за работа. Ние се стремим да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите кадри. Затова и нашето обслужване се отличава с надеждност, щедрост и искрена загриженост за комфорта на нашите клиенти.

В тази част на сайта може да се запознаете с инициативите, с актуалните свободни позиции и с възможностите за работа във фирма „Жанет.“

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ПРИ НАС

ЗАРЕЖДАЩ ПЕРСОНАЛ ЗА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ ОТДЕЛИ

КАСИЕРИ/КИ

ПРОДАВАЧ КОНСУЛТАНТ ЗА ЩАНД-ВИТРИНА