Сдружение на Бургаските Болници

Категория

ВСИЧКО ЗА ЗДРАВЕТО

Адрес

гр. Бургас, ул. Страхил № 8

Контакти

СББ е сдружение с нестопанска цел, създадено в края на 2012 г., което обединява лечебни заведения на територията на гр. Бургас, лекари и специалисти в областта на медицината, опитни мениджъри и юристи, които сме готови да споделим вижданията си и опита си при разрешаване на възникнали проблеми в областта на здравеопазването.


Като обединение на болнични заведения ние ще отстояваме и защиаваме правата на пациентите, ще противодействаме на тенденциозни опити за дискриминиране на лечебните заведения в областта, ще се противопоставим на всякакви опити за административна намеса в частната инициатива на болничните заведения, ще се обединим за постигане на високо ниво на качество на предлаганите медицински услуги в областта.


СББ е отворена структура, в която могат да членуват всички болнични заведения, не само на територията на Бургаска област, но и на територията на Република България, за да успеем заедно да постигнем виско ниво на здравеопазване у нас, в името на запазването на най- голямата човешка ценност- здравето.


Вярвам, че можем заедно да усъвършенстваме и подобрим политиките и практиките в областта на болничната помощ и оказваните болнични услуги, като същевременно успеем да намалим и негативите в тази област, като понижено качество на оказвана болнична помощ, отлив на пациенти, изтичане на медицински кадри от страната.


Вярвам че можем и заедно ще успеем!