„Браво" ООД

Категория

ВСИЧКО ЗА БИЗНЕСА

Адрес

улица „Петър Митов“ 9 , София, България

Контакти

„Браво ООД” е създадена през 1993 г., когато започва дейността си с производството на полуфабрикати с мляно месо и бързо се превръща в лидер в месопреработвателната промишленост. От 1996 г. фабриката произвежда пресни колбаси, варено-пушени деликатеси и шунки. Приоритет на фирмата е поддържането на безкомпромисно качество и постоянен стремеж към иновативност с грижа към здравето на клиентите. Днес производствената гама на месните продукти с марка „Браво” включва: пресни колбаси, варено-пушени деликатеси, шунки, кренвирши с пълнеж, колбаси и деликатеси от пуешко месо.

 

Гамата от местни продукти на „Браво” включва:

*пресни колбаси;
*варено-пушени деликатеси;
*шунки;
*колбаси и деликатеси от пуешко месо;
*кренвирши с пълнеж;
*свежа кайма (60% свинско и 40% телешко месо).


Предприятието на фирма „Браво” се намира в столичния район Кремиковци. То е от първа категория и отговаря на всички европейски изисквания, що се отнася до технологичното и техническо оборудване, сгради, съоръжения. В цеховете на фирмата работят последен модел месопреработвателни машини, внос от Германия, Холандия, Дания, Италия и т.н. Производството се осъществява при строги хигиенни стандарти, които гарантират чистотата и високото качество на произведените храни. Нашият високо квалифициран персонал периодично се обучава в последните новости на технологичните и хигиенните стандарти.

„Браво” се гордее със способността си да диктува тенденциите на пазара на колбаси. Фирмата за първи път в България разработи серия от пуешки продукти, изцяло съобразени с изискванията на диетичното хранене. Невиждани у нас бяха и кренвиршите „Браво” с пълнеж. Те се предлагат в разнообразни варианти – пълнеж с горчица, топено сирене или кетчуп.
Продължаваме да работим в същия дух!
Наскоро „Браво” предложи на пазара продължение на своята серия специални шунки – „Пражка шунка”, „Деликатесен салам” и „Мини-пуешка шунка”. Това са готови за консумация продукти, направени от подбрано месо и деликатно овкусени.
Подготвяме и напълно нов висококачествен продукт – готова кайма, приготвена от подбрани видове свежо свинско и телешко, без консерванти и оцветители. Така най-сетне ще спестим на своите потребители времето за специални посещения при месаря, като му осигурим същото, дори по-високо качество.

Всички наши продукти са предназначени както за пазара на дребно, така и за професионалните ни клиенти. Ето защо имаме специално разработени предложения на по-големи разфасовки, съобразени изцяло с нуждите на хотелиерството и ресторантьорството. Много добре познаваме тежкото ежедневие на работещите в тази сфера - нашият стремеж е да ги улесним максимално!
Вкусно не значи непременно нездравословно. „Браво” го доказва! В нашето производство рамо до рамо се трудят диетолози и дегустатори, за да предложим на потребителя вкусно и диетично месно меню. Именно с грижа за крайния потребител решихме да разработим гамата от пуешки продукти. Пуешкото месо е предпочитано заради добрите си хранителни и вкусови качества. То е богато на белтъчини, желязо, цинк, фосфор и витамин В. Без кожа, пуешкото месо съдържа едва 0.3 г мазнини на 100 грама. Тъй като пуйките не могат да се отглеждат с антибиотици или хормони, тяхното месо е с гарантира екологичнен произход. Това го прави незаменима част от здравословното хранене. Пуешкото на „Браво” е и вкусно – самостоятелно или като продукт за приготвяне на ястие.


Сега разбирате защо нашият девиз е „Живей вкусно!”.